background

Over Arnold

Over mij zelf.

Arnold Sieval, de naamgever en oprichter van de Rijles Arnold, is al meer dan 20 jaar rijinstructeur in de regio van Leiden en Den Haag . Honderden mensen hebben autorijles van hem gehad en rijden nu veilig op de weg door zijn tips en heldere instructies. Zoek je een goede rijschool om je in het beste tempo je rijexamen te halen? Bij Arnold weet je dat als je examen mag doen je ook serieus kans van slagen hebt.

ervaring.png

Ruim 24 jaar ervaring

Rijschool Arnold heeft ruim vierentwintig jaar ervaring in het overbrengen van een veilige rijstijl.

bestedeal.png

Beste prijs / Kwaliteit

Door de overige kosten laag te houden bieden wij de beste deal!

regio.png

Zeer bekend in de regio Leiden

Arnold kent alle lastige plekken uit de regio en weet jou hier wegwijs in te maken!

Arnold Sieval

Jouw rijinstructeur

Arnold heeft zijn vakopleiding tot rijinstructeur gedaan bij het meest bekende opleidingsinstituut voor instructeurs van Nederland, De VerkeersAcademie in Nieuwegein. Binnen 6 maanden was hij al geslaagd door zijn kalme en heldere manier van lesgeven. Wat hem zo bevalt aan het lesgeven is dat het als rijinstructeur fantastisch is om te zien hoe jij als cursist opgroeit tot een volwaardig bestuurder die geheel zelfstandig en veilig volgens de regels kan rijden. Als hobby naast rijles geven is Arnold een buitenmens die graag wat aan fitness doet.

Very good teacher! He speaks English and explains everything carefully with a lot of patience.

 

Ewa Pierzchala Leiden

Rijden bij Arnold betekent dat je op een veilige manier leert autorijden met een  instructeur die je altijd op een rustige en fijne manier helpt en met je meedenkt. (Bijna) niks is te gek! Drie keer is scheepsrecht maar niet als het aan Arnold ligt! 

Bob van de Horst, Oegstgeest

Naast dat Arnold het rijden op een zeer rustige manier overbrengt, is hij ook erg flexibel met het inplannen van rijlessen. Zo heb ik mijn rijlessen om mijn werk heen kunnen plannen!

Jeffrey

Een rijinstructeur moet naar mijn mening iemand een vaardigheid leren, terwijl hij je gerust stelt, deze twee eigenschappen is precies hoe je  Arnold  omschrijft . Als je een foutje maakte reageerde hij niet geïrriteerd, maar kalm terwijl hij jouw handeling corrigeerde. Ik denk dat er niemand is die mij zo goed had kunnen voorbereiden voor mijn rijexamen als Arnold, inclusief de leuke praatjes in de auto.

Nick Bennink, Oegstgeest.

Ik kijk zeer positief terug naar mijn rijles bij Arnold. Hij brengt rust in de auto waardoor je je zelf ook meer op je gemak voelt. Hij heeft bijvoorbeeld overzicht over alles in en buiten de auto. Hierdoor ziet hij tijdig wanneer er iets fout gaat. Hij laat jou eerst die fout oplossen voordat hij ingrijpt, waardoor je beter leert omgaan met stress situaties. Ik zou iedereen aanraden om bij Arnold te gaan lessen.

 

 

Menno, student Hoge School Leiden