Extra Voordeel

Wil jij je rijbewijs halen in de regio Leiden zonder teveel te betalen? Dan neem je les bij Arnold. Want met deze integere en relaxte rijinstructeur slaag je gewoon sneller.

Niet alleen krijg je goed les, hij leert je ook omgaan met alle lievelingsplekken van het CBR. Zo ben je extra goed voorbereid op je rijexamen.

 

Arnold gelooft in duidelijkheid en garanties. Hij is overtuigd dat ook jij snel slaagt als je met hem in de auto stapt. Na de eerste les weet je instructeur welk pakket bij je past en doet je een aanbod wat je niet kan weigeren. En voor de twijfelaars is er ook een pakket met slagingsgarantie, dan weet je zeker dat jij binnenkort je rijebewijs op zak hebt.

 

Rijles eerste les gratis bij Arnold Rijles

 

 

Eerste rijles gratis

Om jou te overtuigen is alleen deze week de eerste rijles van anderhalf uur gratis. Zo kun je zelf ervaren hoe fijn het is om Arnold als instructeur te hebben en krijg je meteen een advies welk pakket zou passen. Zeker weten dat je na 1 les weet dat onze rijles je snel je rijexamen bezorgt. En hadden we al verteld hoe leuk autorijden is? 

 

Direct contact via Whatsapp